Politics

Gilla temat34

Politics är förmodligen det enda temat i sitt slag i WordPress temaarkiv. Det är byggt specifikt med politiker, myndigheter och politiska kampanjer i åtanke. Temats startsida-mall har en sektion för nyhetsbrev, call to action-block och utrymme för testimonials, och sidhuvudet har plats för både sociala länkar, telefonnummer, adress och en meny med särskilda call to action-länkar som kan användas för att lyfta fram donation- eller volontärsidor.

Mycket av funktionaliteten i Politics gör det dock lika lämpat för vanliga företagssidor som för politiska kampanjer. Sådana teman finns det en uppsjö av i WordPress temaarkiv, men merparten av dem ser för jäkliga ut i jämförelse. Om röd-blått känns lite väl Star-Spangled Banner kan du välja andra accentfärger i WordPress tema-anpassare. Politics är också responsivt, men dess responsiva lösningar känns halvhjärtade – särskilt på surfplattor. Trots den brasklappen är dock Politics ett bra mycket mer genomarbetat tema än majoriteten av snarlika gratisteman för WordPress.

3 kommentarer

Lägg till kommentar
  1. test comment….

    • Hey. Very nice site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds ad;;iionally&#8230tI&#8217dm happy to locate so much useful info here within the post. Thank you for sharing.

  2. Riktigt bra tema det!

Skriv en kommentar

Rensa fält